PROJECT EN BOUWMANAGEMENT

Wij nemen u graag alle zorgen uit handen en coƶrdineren uw bouwproject van initiatie tot en met realisatie. Duidelijke, heldere afspraken, een regelmatige afstemming en scherpe periodieke controles staan daarbij aan de basis van een vlekkeloze uitvoering van het project.

Projectmanagement van A tot Z

Bij de start van een project starten wij altijd met het definiƫren van de verwachtingen en de wensen die onze opdrachtgevers hebben. Op deze manier is het mogelijk om een juiste afstemming met elkaar te krijgen over zowel kosten e planning als de beoogde kwaliteit. Zo weet de opdrachtgever altijd exact wat hij kan verwachten en worden misverstanden voorkomen.

Toezicht en controle

Op basis van deze afspraken managen wij voor u het complete bouwproject tot en met de eindoplevering. Wij houden daarbij de planning en de voortgang van de bouw scherp in de gaten en voeren met een vaste regelmaat kwaliteitscontroles uit. Tegelijkertijd is een strakke budgetbewaking tijdens de voortgang van het proces voor ons prioriteit.

Wij verzorgen ook de noodzakelijke vergunningEN

Wij kennen de markt en weten precies waar we moeten zijn en welke categorieën van belang zijn. Dat is wel zo handig in de bouwwereld waarin de regelgeving streng is.

Interesse in een van onze diensten?

Als het om (ver)bouwen, restaureren, beheren of onderhoud van onroerend goed gaat, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en expertise staan wij garant voor zekerheid en betrouwbaarheid. Vrijblijvend advies?