"Al 25 jaar uw vertrouwen waard"

Ben van der Vlist Adviesburo is in 1993 opgericht. In de afgelopen 28 jaar verrichtten wij veel diensten voor talloze opdrachtgevers waaronder gemeenten en met het accent op scholenorganisaties en beheerders van gebouwen in Nederland. Het vastgoed waar door ons aan gewerkt is bestaat ondermeer uit 200 onderwijsgebouwen, talloze monumentale panden en vastgoed in zowel particuliere als zakelijke sector.

Onze medewerkers, een mix van ervaren bouwkundigen en starters, zijn ons grootste kapitaal. Zij hebben liefde voor ons vak en zijn trots op ons werk. Omdat elke opdracht, elk detail weer anders is, werken zij nooit op basis van routine. De kennis en deskundigheid die in de loop der jaren is opgedaan is de kracht en basis voor het leveren van kwaliteit.  Voor ons is het belangrijk dat kennis en kunde overgedragen wordt aan nieuw op te leiden jongen mensen. Voor ons reden om ons steentje als erkend leerbedrijf daarin bij te dragen.

Onze deskundigheid zetten wij graag in voor een breed pakket van diensten op het gebied van bouwkundig onderhoud van onroerend goed. Wij leveren onderhoudsplannen en organiseren noodzakelijk onderhoud stipt en optimaal. Daarnaast geven wij advies op het brede terrein van bouwen, verbouwen, beheren en alles wat daarmee samenhangt. Ook haalbaarheidsonderzoeken en aanvragen van subsidies en vergunningen maakt een belangrijk deel uit van onze dienstvelening.

Wij werken ook graag voor u en staan dan ook altijd voor u klaar. Voor een vrijblijvend advies bijvoorbeeld.