ARCHITECTUUR EN BOUWKUNDE

Welk project u ook voor ogen hebt, wij hebben de kennis in huis en beheersen het volledige vakgebied. Van ontwerp tot oplevering. Van haalbaarheidsstudies tot uitgewerkte calculaties. En heeft u een specifieke opdracht of vraag over een vakgebied? U zegt het maar.

De architect

In nauw overleg met u levert onze architect het structuurplan en het definitieve ontwerp. Deze heeft hierover al in een vroeg stadium contact met onze bouwkundige experts zodat eventuele technische aanpassingen in een later stadium worden voorkomen.

Bouwkundig tekenwerk

Efficiƫnt en kwalitatief bouwen start met zorgvuldig en doordacht bouwkundig tekenwerk. Elk bouwdetail krijgt daarom bij ons al in deze fase voldoende aandacht. Wij verzorgen het tekenwerk voor alle vormen van bouw- of verbouwplannen waaronder ook bouwaanvraagtekeningen, bestektekeningen en splitsingstekeningen. Inclusief bestekken en technische omschrijvingen.

Nauwkeurige calculaties

Door onze jarenlange ervaring en onze grondige manier van voorbereiden zijn onze bouwkundige calculaties, ramingen en inventarisaties zeer betrouwbaar en daardoor een baken van rust. Ze zijn altijd voorzien van een inventarisatie van alle bouwkundige en installatietechnische onderdelen. Zekerheid voor alles dus.

Haalbaarheidsstudies

In onze analyse zijn, naast stichtingskostenoverzichten en exploitatieramingen, alle aspecten van het project meegenomen. Dus ook de functionele en technische aspecten komen in ons advies aan bod. Zo neemt u altijd een goede beslissing!

Interesse in een van onze diensten?

Als het om (ver)bouwen, restaureren, beheren of onderhoud van onroerend goed gaat, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en expertise staan wij garant voor zekerheid en betrouwbaarheid. Vrijblijvend advies?