BEHEER EN ONDERHOUD

Wij bieden een breed pakket aan diensten die u naar eigen wensen kunt selecteren. Door onze brede bouwkundige kennis weten wij altijd snel tot de kern door te dringen en bent u altijd verzekerd van een passend en transparant advies.

Inventarisatie en inspectie

Wij inspecteren en inventariseren nauwgezet gebouwen op het gebied van het bouwkundig en installatietechnisch onderhoud. Op basis hiervan leveren wij gedetailleerde onderhoudsplannen voor meerdere jaren.

Onderhoud, renovatie en restauratie

Voor uitvoering van deze werkzaamheden krijgt u bij ons een uitgewerkt bestek of uitgewerkte technische omschrijvingen. Bovendien verzorgen wij, als u dat wilt, ook de begeleiding, coördinatie en het toezicht op het onderhoud, de renovatie of de restauratie.

Meerjaren onderhoudsplannen

Naar aanleiding van onze intensieve inspectie zijn wij in staat om gedetailleerde all-in onderhoudsplannen voor meerdere jaren te leveren. Voor onderwijsgebouwen en monumenten maken wij zelfs gebruik van specifieke en gespecialiseerde plannen.

Maar ook:

Bouwtechnische beoordelingen
U wilt een gebouw kopen of verkopen? En u heeft daarbij een gedegen bouwtechnische beoordeling nodig van een onafhankelijk bouwadviesbureau? Wij staan altijd en op korte termijn voor u klaar.
Bouwschadespecialist
Of het nu gaat om de beoordeling van een bouwschade of een specialistisch onderzoek naar aanleiding van een bouwprobleem? Bij ons bent u aan het juiste adres.
Hulp bij technische omschrijvingen
Wij helpen u graag bij het maken van bestekken of technische omschrijvingen voor de onderbouwing van werkzaamheden en/of kosten die u (bijvoorbeeld) nodig hebt voor andere instanties.

Interesse in een van onze diensten?

Als het om (ver)bouwen, restaureren, beheren of onderhoud van onroerend goed gaat, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en expertise staan wij garant voor zekerheid en betrouwbaarheid. Vrijblijvend advies?